Wij doen samen met onze bezorgpartners ons uiterste best om elke bestelling goed en zo snel mogelijk te leveren. Jij moet je producten zorgeloos kunnen bestellen in onze webshop en daarna geen omkijken meer hebben naar de afhandeling. 

Bezorging supplementen

Levertijd

Bestellingen die we ontvangen op maandag tot en met vrijdag ontvangen voor 17:00 uur versturen we op dezelfde dag, tenzij de producten vermeld staan als niet voorradig.

Besteld in het weekend? Dan versturen we jouw pakket op maandag.

Onze verzendpartners doen hun uiterste best om pakketten de dag na verzending af te leveren. Normaliter bezorgen zij het pakket op de dag nadat wij het versturen, zodat heb je jouw pakket binnen 1-2 werkdagen thuis. Als je niet thuis bent dan wordt de bestelling afgeleverd bij het dichtstbijzijnde PostNL afhaalpunt. Per email wordt je geïnformeerd waar dit afhaalpunt zich bevindt.

Wil je niet dat het pakket bij de buren wordt aangeboden? Je kunt er ook voor kiezen om je pakket te laten bezorgen bij een PostNL afhaalpunt of vermeld dit bij opmerkingen in de order.

PostNL zorgt er altijd voor dat je een e-mail krijgt met een track en tracenummer. Dat staat aangegeven in een e-mail met daarin een bezorgdatum en -tijd(vaak aangegeven in dagdeel). Het track- en tracenummer wordt naar het e-mailadres verzonden dat je opgeeft bij de bestelling. Het is dus belangrijk dat een correct en valide e-mailadres wordt gebruik; anders kan het bezorgproces niet worden gevolgd. 

De bezorgers van PostNL bezorgen op maandag t/m zaterdag. Op zondag worden onze pakketten niet bezorgd. 

Verzendkosten

Voor verzendingen tot € 35 binnen Nederland en België rekenen wij € 3,95 verzendkosten in Nederland en € 4,95 verzendkosten in België. 

Verzending van supplementen en snacks met een totale waarde van meer dan € 35,- verzenden wij binnen Nederland en België gratis.

Retourneren

Wij zijn blij met onze klanten. Daarom daarom geven we een zichttermijn van 14 dagen. Binnen die tijd mag je het product zonder opgaaf van redenen terugsturen. Onze producten hebben meestal een gestelde houdbaarheidsperiode worden onder strenge voorwaarden geproduceerd en verpakt. Daarom willen we daarvoor graag specifiek wijzen op artikel 10 van onze Algemene Voorwaarden.

Garantie staat los van zichttermijn
Als de kwaliteit van het product niet voldoet aan de eisen, geldt bovenstaande natuurlijk niet. Mocht er iets mankeren aan het product, geef dit dan direct door nadat je dit hebt ontdekt. Omdat de garantie op onze producten alleen geldt voor producten die ongeopend zijn. Tenminste binnen 30 dagen nadat je het product hebt ontvangen. Zaken die onder de garantie vallen, staan los van de zichttermijn. Als een product gebreken blijkt te hebben, dan lossen we dat direct voor op.

Terugsturen
Als je het product wilt terugsturen tijdens de 14 dagen bedenktijd onder toepassing van de zichttermijn/herroepingsrecht. Om het geld zo snel mogelijk terug te kunnen storten help je ons door de pakbon bij de artikelen bij te voegen. Heb je die niet meer? Vul dan duidelijk jouw naam, adres en emailadres in en bij voorkeur het ordernummer. Het pakket kan worden verzonden aan:

Hondensupplementen.nl
Kalkwijk 40
9603 TD Hoogezand
Nederland

Om jouw pakket zo veilig en goedkoop mogelijk aan ons terug te sturen kun je jouw retour ook eerst bij ons aanmelden. Na ontvangst van het bericht krijg je dan van onze klantenservice een bevestiging en ontvang je een mail met instructies om het pakket te retourneren. De kosten die hiervoor in rekening worden gebracht zijn € 5,- voor Nederland, € 7,- voor het buitenland. Dit bedrag moet worden voldaan als je het verzendlabel retour digitaal ontvangt.

Heb je een account bij Hondensupplementen? Log dan in en ga naar Mijn Bestellingen en kies de order waarin het te retourneren product zat. Kies Artikelen retourneren en kies welke artikelen je wilt retourneren en vul het aantal in. Omdat we graag leren wat we kunnen verbeteren zouden we graag van je horen  wat de reden is dat je het product retourneert. Met deze informatie kunnen wij eventuele onvolkomendheden herstellen en / of onze producten nog verder verbeteren.

Let op: Hondensupplementen.nl vergoedt alle retour ontvangen producten. Kosten gemaakt voor het retour sturen van het product worden niet terugbetaald, tenzij sprake is van een gebrek aan het product. Voorwaarde voor terugbetaling is dat de consument producten tijdig en onder toepassing van de zichttermijn terugstuurt.

Zodra wij de goederen in goede orde hebben ontvangen, ontvang je van ons een bevestiging. Vervolgens maken wij het bedrag over op de door klant aangegeven rekening. In geval van een nog openstaande factuur bij Klarna ontvang je van Klarna een creditfactuur.

Wij wachten met terugbetalen tot wij het product hebben ontvangen of tot de consument aantoont dat zij/hij het product/de producten heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Hondensupplementen.nl gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode.

Herroepingsrecht
Het herroepingsrecht geldt voor consumenten, niet voor bedrijven.

Vragen?
Heb je vragen? Neem contact op via onderstaande live chat.