Zijn supplementen voor honden nu wondermiddelen?

Nee, was het maar waar. Doordat we gespecialiseerd zijn in supplementen selecteren we alleen de allerbeste producten voor jouw hond. 

Samen met mijn man Ralph ben ik (Suzan) eigenaar van hondensupplementen.nl. Dit doen we samen met een gespecialiseerd team aan voedingsdeskundigen, gedragsdeskundigen en dierenartsen. 

Heb je een vraag over een supplement dan zal het contact via mij lopen. De reden is dat ik veel kennis heb van supplementen en de werking daarvan. 

Verder is het misschien leuk om te weten dat we naast Hondensupplementen.nl ook eigenaar zijn van Paardensupplementen.nl waar we een beoordeling van onze klanten verdienenvan 4,86 uit 5!

We zijn continue bezig om de beste supplementen te vinden die we dan ook aanbieden op onze website. En ja, we zijn hier heel kritisch in. We hebben een aantal selectiecriteria vastgesteld waar de producten aan moeten voldoen.

  • Bewezen onderbouwd
  • Unieke samenstelling
  • Hoge concentraties aan ingrediënten.

Wil je na het lezen van ons verhaal graag contact?

Dagelijks kun je mij geheel vrijblijvend een WhatsApp sturen naar +31648566572. Voor het optimale resultaat is het belangrijk dat we het probleem goed analyseren. Dit doen we samen met jou omdat jij je hond het beste kent.

Je kunt ook contact opnemen via onderstaande kanalen:

  • via de live chat onderin beeld;
  • via Messenger door een bericht te sturen aan de Facebook pagina Hondensupplementen;
  • natuurlijk door ons te bellen. Wordt de telefoon niet direct opgenomen? Spreek dan je naam en telefoonnummer in en wij bellen je later op de dag terug.