Canifelox Calm: rustgevend middel hond

Dit supplement heeft een rustgevend effect op honden. Het is 100% natuurlijk en veilig. Honden worden er niet suf of sloom van. Het is ontwikkeld in samenspraak met dierenartsen. We adviseren dit supplement bij honden die spanning ervaren. Spanning kan zich op verschillende manieren uiten. Vaak zie je dit terug in;

 • Angst voor vuurwerk of onweer
 • Angst voor vreemde geluiden
 • Overmatig blaffen
 • Onzeker gedrag
 • Trillen en hijgen
 • Verlatingsangst

Wil je weten of het jouw hond ook ondersteuning kan geven neem dan vrijblijvend contact op met Suzan Whatsapp. Wil je meer weten? Ga dan naar de product beschrijving. 

(30 klantbeoordelingen)

 28,95

100 tabletten

Bestel deze voordeelbundel met € 4,- voordeel EN gratis verzending

Product omschrijving

Rustgevend middel hond 

Canifelox Calm is een natuurlijke rustgever voor honden gebaseerd op de gistcultuur Yarrowia lipolytica aangevuld met valeriaan, tryptofaan en magnesium. De Yarrowia lipolytica gist heeft unieke eigenschappen als prebiotica en is een uitstekend middel dankzij hun invloed op het het centraal zenuwstelsel.

Dagelijkse dosering

LICHAAMSGEWICHT (KG)

HOEVEELHEID TABLETTEN

tot 5

0,5

5-10

1

10-25

2

25-50

3

Boven de 50

4

Ingrediënten

SAMENSTELLING

Yarrowia lipolytica gist, Valeriana officinalis

TOEVOEGINGSMIDDEL

Tryptofaan. Polyvinylpyrrolidon, colloïdaal silicium, magnesium stearaat, croscarmellose natrium

Specificaties

Gewicht

0,1kg

Verpakkingsgrootte

100 tabletten

Verpakking

Afsluitbaar potje met tabletten

Type product

Aanvullend diervoeder voor honden

Erkenningsnummer

aPL2402002p

Gebruiksaanwijzing

Je kunt dit product dagelijks toedienen mits je de maximale hoeveelheid per dag niet overschrijdt. Voor de langere termijn kun je ook kijken of een halve dosering ook het gewenste effect geeft. Je mag altijd contact opnemen mocht je graag advies willen.

Vaak samen gekocht

 28,95
 54,95
 83,90
Voor 2 artikelen

Alle Reviews over Canifelox Calm

4.7
30 reviews
23
4
1
0
1

30 beoordelingen voor Canifelox Calm: rustgevend middel hond

Clear filters
 1. Verified owner Miranda (geverifieerde eigenaar)

  Ik kwam deze site tegen op Facebook.Eigenlijk waren we radeloos met onze hond Lola, contact gezocht met Suzan dit was een fijn gesprek !We hebben de pillen besteld en zijn begonnen , nu bijna 2 wkn geleden .Lola is n lieve hond van 10 jaar en komt uit Roemenië.We hebben haar als pup geadopteerd. Lola heeft altijd al wat verlatingsangst en angst voor vuurwerk gehad ,maar dit lijkt eigenlijk alleen maar te verergeren de laatste jaren.Uitbreken , spullen kapot maken, hijgen en zelfs sleutels afbreken in t slot.We hebben van alles geprobeerd.Met deze medicijnen en haar snachts beneden laten lopen en de radio aan lijkt het een stuk beter te gaan.Ze hijgt niet meer , niet in paniek als we weggaan , en sloopt niet meer maar speelt met het speelgoed en de botjes. Ook het blaffen en”fel” reageren naar andere honden lijkt minder buiten.We zijn erg blij en tevreden !

 2. Verified owner Jan Janssen (geverifieerde eigenaar)

  We geven Calm nu een 4-tal weken aan Fien, onze bange, onzekere en zenuwachtige Bordeaux dog. En ondanks dat we het moeilijk vinden om gedragsveranderingen goed in te schatten, merken we toch duidelijk een aantal veranderingen:
  – Fien loopt niet meer de hele dag achter de “mama” aan en vindt veel makkelijker haar rust
  – Ze slaapt ook terug in de zetel waar ze maanden niet in durfde (nadat iets was omgevallen in de buurt ervan)
  – Ze reageert ook minder schrikachtig op voorwerpen (trapladder, grote dozen, …) en herstelt zich sneller.
  We gaan na overleg nog enkele weken verder op de maximale dosis, waarna we hopelijk kunnen afbouwen.

 3. Verified owner Sandra Kater (geverifieerde eigenaar)

  Het gaat heel goed met June, ze heeft er echt baat bij. Ze kan veel beter alleen thuis blijven. We hebben het echt uit getest door eerst steeds de pillen te geven en dan weer een tijd niet. We kunnen haar via een camera monitoren en zien duidelijk verschil. Met pillen gaat ze heel relaxed op de bank slapen de hele dag. Zonder pillen loopt ze de hele tijd op en neer en gaat kwijlen van de stress, onrustig voor een deur liggen.
  Dus wij zijn zeer tevreden!

 4. Verified owner Miranda plijter (geverifieerde eigenaar)

  Wij bestellen weer onze max is niet zo zenuwachtig meer en een stuk vrolijker en liever nu zijn angst nog even voor andere mensen er uit proberen te krijgen maar de rest is helemaal goed nu

 5. Marieke

  Wij gebruiken Calm nu al een hele tijd.  Door heel veel veranderingen de afgelopen jaren was onze herder heel druk en onrustig. Daardoor ook heel fel naar andere honden. Door calm te geven zijn de scherpe randjes er een beetje af en slaapt ze zelfs af en toe tussendoor.
  Hopelijk, als de rust thuis helemaal terug is gekeerd, kunnen we gaan afbouwen.

 6. Verified owner Nathalie (geverifieerde eigenaar)

  Ik ben zo blij dat ik de Calm geprobeerd heb. Ik had al zoveel geprobeerd dat ik er niet zo heel veel vertrouwen in had. Maar gelukkig had ik het helemaal mis.
  Jazzlinn, mijn Zwitserse witte herder (6,5), is erg geluids gevoelig en snel onzeker/ bang. We hebben diverse keren gedragstherapie gehad en ook heeft ze medicijnen voor geluidsangst.
  De afgelopen jaren is er steeds mee bijgekomen waar ze bang voor is. Eerst alleen vuurwerk en onweer. Daarna harde regen, geluidje van de afstandsbediening, geluid van de curry fles als je die gebruikt en nu al als de koelkast open gaat. En zo nog veel meer.
  Omdat ze zo bang is voor vuurwerk heeft ze jaren geleden al de link gelegd tussen een bepaald tijdstip en de kans op vuurwerk. Dit is helaas steeds vroeger geworden waardoor ze na één uur smiddgas bijna nooit meer durfde te wandelen. En later op de avond waren we al blij als ze durfde te plassen als ze ergens iets engs had gehoord. En helaas hebben we hier heel erg veel last van vuurwerk.
  In december met Calm begonnen. En binnen twee weken durfde ze in één keer te wandelen om vier uur.en niet één maal, maar dagen achter elkaar. Het vele vuurwerk gooide helaas roet in het eten. Maar vrij snel in het nieuwe jaar durfde ze alweer te wandelen later in de middag. En ook het laatste plasje gaat bijna altijd goed. En dat is nu nog steeds zo. Het is gewoon echt geweldig. We hebben jaren niet meer kunnen wandelen in de middag. En nu doen we het elke dag.
  De andere angsten zijn er nog grotendeels . Maar de geluidsangst is echte stukken minder geworden. En het gaat op het moment zo goed, dat ik de reguliere medicatie af aan het bouwen ben🙂
  Ik ben er echt enorm blij mee. Dank je wel!

 7. Verified owner Rien (geverifieerde eigenaar)

  Goeie avond
  We gebruiken Calm al een aantal jaren.
  Onze hond (bijna 6 jaar) is bang voor onweer , maar vooral voor vuurwerk.
  Hij krijgt het iedere dag.
  Het helpt een klein beetje, maar alle kleine beetjes helpen.
  Hij wordt iets rustiger.
  Met vriendelijke groet
  Rien Herbert

 8. Verified owner Miranda van Dijk (geverifieerde eigenaar)

  Ik ben zeker erg blij met de calm tabletten!!Heb ook al eerder een hele positieve recensie geschreven op Facebook.
  Onze labrador vond alles heel spannend na het verlijden van onze andere hond,ze moest het nu “alleen” doen en anders ging ze achter de ander aan.Ze ging ineens piepen in de auto,durfde niet in de lift en niet over bruggetjes onder andere.
  Nu ik inmiddels al een aantal maanden calm gebruik is ze weer het vrolijke blij ei zoals ze was toen haar maatje nog leefde.
  Dus,super blij met calm en we blijven dit dus geven 🥳❣️

  Mvg,

  Miranda van Dijk

 9. Verified owner Annet (geverifieerde eigenaar)

  Ik heb Calm een aantal maanden gebruikt omdat ze erg onzeker was en bang voor vanalles en nog wat, wat resulteerde in veel onrust en geblaf  en vluchtgedrag. Indy is een Friese Stabij, die soms wel als eigenschap hebben om wat onzeker te zijn, maar bij haar was het wel extreem, en mede door haar koppigheid bleef ze maar volhouden dat alles eng was.
  Tot na oud en nieuw Calm gegeven, 2 tabletten per dag, die ze echt als snoepjes at, en daarna gestopt omdat ik een behoorlijke verbetering zag.
  En nu, zo’n maand later is ze echt heel stabiel en veel zelfverzekerder !
  Dat wandelt zoveel fijner, dat ik niet regelmatig een andere weg moet gaan zoeken omdat ze ergens niet langs durft . Nu bekijkt ze het even en na een klein beetje aandringen soms loopt ze er dapper langs. Ze is nu veel rustiger tijdens de wandelingen en minder schrikkerig, ook thuis..
  Ik ben blij dat ik Calm heb geprobeerd en mocht ze een terugval krijgen zal ik het zeker weer gaan  bestellen.
  Dus voor ons heeft het echt goed gewerkt😃

  Groetjes Annet en Indy

 10. Rebecca

  Tijdens oud en nieuw 2021/2022 was 1 van onze honden iets onrustig. Niet gek met zwaar vuurwerk en carbidschieten voor de deur.
  Naar aanleiding hiervan heb ik haar vanaf oktober Canifelox Calm gegeven. Ze weegt tussen de 21 en 22 kilo en heb haar dagelijks 2 tabletten gegeven.
  We zijn positief verrast over het resultaat. Na een maand vonden wij haar al veel meer relax dan daarvoor. Ze is vrolijker. Daarnaast kon ze na 1 uur rijden vaak wagenziek zijn. Nu al diverse keren een autorit van 3 uur moeten maken. En geen enkel probleem. Normaal heeft ze voor de loopsheid een beetje kort lontje. Ook nu helemaal niet. Tijdens oud en nieuw was ze ondanks het zwaar vuurwerk en carbidschieten heel relax.

 11. Verified owner Jess (geverifieerde eigenaar)

  Nu bijna 1 pot op.
  Hij lijkt wat relaxter, maar ook is hij ruim 6 wkn geleden gecastreerd en weet dus niet wat hier zijn werk doet, maar bestel toch maar weer een tweede pot

 12. Verified owner Thera (geverifieerde eigenaar)

  Teleurstellend.Hond reageerde volgens voorgeschreven dossage en tijdstip totaal niet op gewenste gedrag.Hond was tijdens jaarwisseling zeer gestresst!

 13. Jordy

  Im gebruik nu deze supplementen een paar dagen voor mijn hollandse herder bij mij thuis is gewoon rustig maar als die bij me ouders was die op hem passen was die heel druk en hij sliep daar totaal niet nu merken we op dat ie nu wel gewoon gaat slapen bij me ouders of rustig op de bank gaat liggen normaal liep ie de heledag achter me ouders aan nu is dat veel minder gewoorde

 14. Verified owner Miranda Keijzer (geverifieerde eigenaar)

  Ik gebruik sinds kort Calm voor Jimmy, die sinds er een rotje naar hem werd gegooid angstig is! In begin was enkelt vuurwerk maar daar kwam ook boren, timmeren, onweer en harde regen bij. Maar sinds ik hem Calm geef is hij rustiger en ik zet ook de relax-o-dog erbij aan. En Jimmy is heerlijk rustig! Hijgt niet, loopt niet te dartelen. Ik ben heel blij met de Calm en is zeker een aanrader!

 15. Verified owner Jaëlla (geverifieerde eigenaar)

  Ik gebruik deze supplementen inmiddels al een tijdje en ik ben er zeer tevreden over. Onze hond is nogal overgevoelig en reageert op alles. Ze kon daar behoorlijk in doorslaan. Deze supplementen zorgen ervoor dat ze bereikbaar blijft zodat ik haar makkelijker kan afleiden en/of gerust stellen. Het is geen wondermiddel, maar haalt net even die scherpe randjes eraf zodat ik haar beter kan begeleiden. Ze mag 3 tabletten per dag, wij geven er ‘s ochtends 1tje en ‘s middags 1tje. De 3de bewaren we voor bijvoorbeeld vuurwerk of onweer.

 16. Fam. Wiersma

  Onze lieve Friese stabij Feikje verandert rond de feestdagen in een heel bang wezen. Zij is ontzettend bang voor vuurwerk…En ook al klapt er vlakbij haar een deur hard dicht. Of een ander plotselinge klap…dan vlucht ze tussen mijn benen of staat hijgend bij me op. Het is zo verdrietig om te zien, en we hebben al zoveel geprobeerd er aan te doen…maar niets hielp. Toen zag ik dit middel “Calm” op Facebook…en ik dacht…waarom niet proberen….? We hebben toen deze pillen besteld….Ze krijgt vanaf 25 nov op een vast tijdstip haar pil in een stuk leverworst. Nu 4 weken later…weten wij niet wat ons overkomt….Onze Feikje is een heel stuk rustiger. Is er een knal dan schrikt ze lichtelijk…maar niet meer zo overstuur als anders. Wat een verademing…we zijn er super blij mee…en onze Feikje ook. Dankjewel Suzan van Hondensuplementen…ik hoop dat er meer huisdieren mee gebaat zijn. Liefs fam. Wiersma en Feikje👍😉👏😄🐶

 17. Lenneke Rijkens

  Heb de Calm tabletten besteld, voor onze Sientje, haar vele blaffen in de tuin, werd niet echt gewaardeerd, ze blaft nu veel minder, we zijn zeer positief.

 18. Vermeerbergen

  Onze Hollandse Herder is erg zenuwachtig, onzeker en heeft enorme verlatingsangst. Na het lezen van alle reviews dacht ik, misschien toch wel de moeite waard om te proberen. We zijn nu een maand verder en ik moet zeggen dat er niet veel veranderd is. Ik kijk het nog een maand of 2 aan ….

 19. Mirjam

  Na lang zoeken en al wat dingen te hebben geprobeerd zag ik deze voorbij komen op fb. Ik dacht na de recensies te lezen en hier ik ga het ook proberen. Ik dacht bestel meteen deze pillen. Nu 6 weken verder maar helaas geen verschil. Ze is nog steeds niet bereikbaar buiten als ze een andere hond tegen komt. Nee niet agressief want als ze mag snuffelen is ze helemaal blij. Maar sinds de corona lopen vele mensen om. Helaas voor mijn hond werkt dat averechts. Ze gaat zo wild te keer en dan denkt iedereen die is vals. Ik zie de blikken wel. Maar als ze wel mag snuffelen is alkes goed. Maar dat is lastig uitleggen. Dat ze niks doet. Ze wil spelen. Maar helaas is ze niet bereikbaar. Ze doet het nu met meer dingen. Ik weet niet zo goed wat te doen. Had gehoopt dat ze zou herstellen en ik dat verder kon trainen. Beetje met hulp met deze pillen. Merk dat ik het niet zo goed meer weet. Maar deze pillen werken voor mijn hond niet.

 20. Monique Wonnink

  We hebben de pillen in september besteld we zijn heel tevreden onze laika reageert hier heel goed op
  Ze is veel rustige en heel relaxed onder weg met wandelen ja heel tevreden op dit moment zo nu en dan wordt er wel wat afgeschoten met vuurwerk ze heeft de oren dan wel gespits maar gaat dan kom weer rustig bij je liggen: zo van het is hier veilig.

 21. Monique Dijkstra

  Wij gebruiken nu al een poosje Canifelox Calm voor onze golden retriever Rosie. Rosie is 3 jaar geleden bij ons komen wonen, ze was toen 4 jaar oud en had het nodige meegemaakt. Bij onweer en vuurwerk raakte ze compleet in paniek. Ook bij plotselinge geluiden/bewegingen schrok ze verschrikkelijk. Ze was eigenlijk altijd alert, stond ook bij elk geluidje overeind. Nu we haar de Canifelox Calm geven kennen we haar bijna niet terug, ze is zo veel relaxter geworden. Wij zijn dus heel tevreden!!

 22. Jeanine de Jong

  Thalisha ons herplaats teefje had nog steeds heel veel innerlijke onrust, nu met het gebruik van deze tabletten is ze echt superrelaxed, lekker chill. We zijn er erg blij mee hoe ze zich nu voelt. Gisteren een nieuwe bestelling geplaatst, ik zou niet zonder deze tabletten willen zitten.

 23. Margreth

  ik heb deze vorig maand besteld merk dat mijn hondje wel rustiger word hij is nu in deze tijd van het jaar erg angstig van wegen vuurwerk heb nu weer een pot besteld

 24. Tanja

  Geef het mijn hond voor angst en onrust
  Maar helaas merk ik tot nu tot nog geen enkel verschil, en de pot is bijna leeg

 25. Jolanda

  Breezer is een reutje van bijna 10 jaar, een geweldig maatje, super vriendelijk een allemansvriend.
  Met het verlaten van de kinderen uit huis ontstond er ook extreme verlatingsangst bij Breezer.
  Breezer ging zich steeds meer focussen op mij, en het werd zelfs zo erg dat er “stalk” gedrag ontstond.
  Ging zo liggen dat hij mij altijd zag, stond ik op dan Breezer ook, maakte ik een beweging dan was hij alweer alert om mij te volgen. In de nacht beneden laten ging niet meer, hij ging wolven en aan de deur krassen , zelfs zo erg dat zijn pootjes gingen bloeden. Uiteindelijk mocht hij mee naar de slaapkamer, op een kleedje langs het bed. Als ik in de nacht naar het toilet ging, stond hij op en liep mee, bewoog ik in mijn slaap , dan zat hij al rechtop om te kijken wat ik ging doen.
  Diverse medicijnen en middeltjes geprobeerd niets mocht baten en Breezer kwam niet meer tot rust en ik ook niet.
  Het ging zover door dat Breezer, als ik boodschappen ging doen, Breezer al onrustig begon te lopen, te hijgen, een paniekerige blik in zijn ogen en bij terugkomst na een half uur zijn behoefte in huis had gedaan, dit was voor beide niet aangenaam.
  Tot ik contact kwam met hondensupplementen.nl en daar de Calm op de website zag staan. Er waren goede reviews over dit supplement, en ik dacht ik ga nog één keer iets bestellen, en dat is dan ook de laatste keer want inmiddels was ik al heel wat geld kwijt aan allerlei middeltjes. Maar Breezer is het waard want zo een maatje vind ik nooit meer.
  We zijn nu circa 2 weken bezig met Calm en ik zie toch al wat resultaat, hij is rustiger niet meer constant alert , slaapt nu ook wat vaker en dieper , dit geeft hem rust. En niet alleen Breezer ook mij geeft het rust. Dus we gaan trouw door , wetende dat het voor hem misschien nog wel meer rust kan brengen , dit heeft hij zo verdiend op zijn leeftijd, en hopelijk mag hij nog lang bij ons zijn.

 26. Ingeborg

  Op Facebook kwam ik een bericht tegen van hondensupplementen.nl. Canifelox Calm: voor stressgevoelige honden. Een natuurlijk product voor honden tegen angst, stress en druk gedrag.
  Ik heb een superlieve, maar ook supergevoelige en drukke Engelse Cocker Spaniël Ollie, van anderhalf jaar oud. Ik liep met hem tegen een aantal dingen aan. Al vanaf dat hij een kleine pup is, heeft hij een enorme hekel aan alleen zijn, dat uit zich in gestresst gedrag zoals tegen de deur springen, rond lopen en blaffen. Natuurlijk heb ik ook met hem in kleine stapjes, het alleen zijn, geoefend, maar het resultaat bleef uit.
  Daarnaast had ik een ‘slaapprobleem’. Ollie heeft ook een hekel aan de bench en op een gegeven moment, kreeg ik hem daar niet meer ontspannen in. Ik liet hem daarom los op onze slaapkamer slapen. Helaas ontstond toen het volgende probleem. Hij ging helemaal door het dolle heen als we gingen slapen. Steeds op het bed springen, veel hijgen, mij ‘lastig vallen’ door bijvoorbeeld het dekbed weg te trekken, veel hijgen en keffen. Niet gezellig dus.
  Ik ben begonnen met het geven van 2 tabletten, 2 uur voor het slapen gaan omdat dat drukke gedrag voor het slapen gaan, op dat moment het meeste ongemak opleverde. Na een week merkte ik al verschil en na twee weken is het drukke gedrag eigenlijk helemaal weg. Ik laat hem uit, we maken ons klaar om te gaan slapen, we gaan naar boven. Ollie kluift nog een paar minuten op een kauwsnack en gaat dan lekker liggen, slaakt een diepe zucht en is vertrokken. Heerlijk!
  Ook voor het alleen laten, merkte ik al verschil. Ik train elke dag met hem en houd hem dan in de gaten met een camera, zodat ik kan zien wat hij doet en als ik zie dat hij onrustig wordt, ga ik terug, voordat hij gaat blaffen en dergelijke, zodat hij succes ervaart. Tot voor kort, was door de voordeur weggaan al voldoende voor hem om onrustig te worden. ( Ollie is niet echt angstig, maar heeft er een hekel aan dat hij niet mee mag, wat voor stress zorgt.) De afgelopen week zag ik verschil. Wanneer ik weg ga, is hij rustiger en is zelfs al een aantal keren gewoon gaan liggen. De laatste keer dat we geoefend hebben, was hij zelfs 20 minuten alleen. In overleg met hondensupplementen.nl ga ik nu proberen wat voor effect het heeft als ik de tabletten 2 uur voor het oefenen met alleen laten geef. Ik ben blij met het product en het is ook fijn dat hondensupplementen met je meedenkt en snel een antwoord op je vragen heeft.

 27. Ina Nakken

  Ik heb 2 hondjes: Balou en Binky. We zijn net verhuisd en rondom zijn honden als die van mij iets hoorden vlogen ze naar de schutting blaffen om eigen as draaien zelfs samen vechten.
  Gebruik nu 3 weken calm en ze zijn zoveel rustiger geworden dat ze soms niet eens meer reageren als de hond van de buren blaft.
  Ik zou het iedereen aanraden echt super wat een rust nu mat de calm pillen van hondensupplementen.

 28. Sabrina

  Dit is mijn hond Yuna. Ze is een mechelse herder pup van 7 maanden oud. Ze heeft hele erge verlagingsangst in huis en buiten blafte ze naar alles en iedereen. Ze zit erg hoog in de energie en behoorlijk in der angst fase/puberfase. Ik kwam toen via Facebook op dit product en vroeg om raad. Er werd al gezegd dat er wel een inwerking tijd aan zat van 7 tot 14 dagen. Dat klopte maar nadat de 14 dagen voorbij waren zagen we duidelijk resultaat. Ik kan inmiddels even rustig even douchen zonder dat ze gaat piepen of even naar de wc zonder dat ze meteen achter me aan gaat. Ook is ze gewoon wat rustiger in der doen en laten. Ik ben dus blij met dit product en voorlopig zullen we er nog wel even mee doorgaan.

 29. Annie

  Mijn 4,5 maand Duitse herder pup was angstig naar andere honden buiten , uitte dit door te gaan blaffen. Terwijl de honden die ze kent haar grootste vrienden zijn. Sinds het gebruik van de Calm tabletten die ik nu nog maar 4 dagen gebruik merk ik duidelijk verschil, ze is veel relaxter buiten en kijkt nu ipv te blaffen. Ik ben blij met dit product!

 30. Annemiek

  Wij merken echt wel verschil, jack komt uit de opvang, heb hem met 7,5 weken opgehaald, te vroeg weg bij zn moeder en teveel nare ervaringen, na 1 jaar begon de ellende, vanalles gedaan en geprobeerd, ook gedragsdeskundige, angstagressie , met veel liefde en geduld 75% weggekregen, hij flipte namelijk de pan uit tegen andere honden, geen contact meer mee te krijgen, bij teveel prikkels van buitenaf gedroeg hij zich anders, onzeker, blaffen, tanden laten zijn, tis natuurlijk niet weg ,hij blaft nog steeds naar andere honden , alleen veel korter, hij hersteld veel sneller, tegenwoordig zelfs langs pony’s lopen zonder aanvallend gedrag!! Ik gebruik nu 2 pillen per dag, hij.weegt 27/28 kilo dus kan er nog 1 bij doen, maar dat wil ik in de maand december doen, aangezien hij vreselijk bang voor voorwerk is.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You have to be logged in to be able to add photos to your review.