Vetalin probiotica kauwtabletten

(4 klantbeoordelingen)

De ontlasting van mijn hond is altijd zeer wisselvallig. Daarom ondersteun ik mijn hond (beagle) met deze probiotica kauwtabletten. Sindsdien is zijn ontlasting een stuk stabieler en beter. Ze zijn makkelijk te geven en mijn hondje vind het ook nog eens smakelijk. 

- Jessica

Deze probiotica kauwtabletten voor honden geven ondersteuning bij:

 • Krabben
 • Poten likken
 • Vieze stinkwinden
 • Overmatig gras eten
 • Dunne ontlasting

Wil je weten of het jouw hond ook ondersteuning kan geven neem dan vrijblijvend contact op met Suzan Whatsapp.

 27,95

Op voorraad

Op voorraad

Productbeschrijving

Hoogwaardig probiotica voor honden en katten. Als smakelijk kauwtablet te geven. Vetalin Probiotics bevat vier verschillende bacteriestammen (Lactobacillus Acidophilus, Lactobacillus Paracasei, Lactobacillus Plantarum, Bifidobacterium Animalis spp. Lactis). Verder verrijkt met prebiotica en Psylliumvezels. De darmflora speelt een belangrijke rol in de spijsvertering.

Samenstelling & Ingrediënten

SAMENSTELLING

Psyllium husk poeder, inuline, fructooligosacchariden (FOS), Lactobacteriën mix (40 miljard CFU / gram): Bifidobacterium animalis lactis (25%) (LMG 18314), Lactobacillus Acidophilus (25%)(LMG 8151), Lactobacillus Paracasei (25%)(LMG 7955), Lactobacillus Plantarum (25%)(LMG 26655)

Toevoegingsmiddelen

Sensoriële toevoegingsmiddelen: smaakstof Palasurance® D75 Dry Plus (162 g/kg), technologische toevoegingsmiddelen: microkristallijn cellulose (200 g/kg), magnesiumstearaat (30 g/kg), stearinezuur (22 g/kg), siliciumdioxide (3 g/kg).

Analytische bestanddelen: 

ruw eiwit 6%, ruwe as 3%, ruw vet 3%, ruwe celstof 63%.

Verpakkingsgrootte

30 Vetalin kauwtabletten

Vorm

Kauwtabletten

Type product

Aanvullend diervoeder voor honden

Erkenningsnummer

Niet bekend

Voordelen Vetalin probiotica kauwtabletten

Gezonde darmflora

Vezelrijk: voor een natuurlijke stoelgang

Probiotica kauwtabletten hond Vetalin

Verhogen van de weerstand

Ontwikkeld door een dierenarts

 .

Vorm en dosering per dag

0 tot 2,5 kg

1/4 kauwtablet

Genoeg voor 120 dagen

dosering hondensupplement gewicht hond 0 tot 10 kg

2,6 tot 10 kg

1/2 tablet kauwtablet

Genoeg voor 60 dagen

dosering hondensupplement gewicht hond 11 tot 25 kg

11-20 kg

3/4 kauwtablet

Genoeg voor 40 dagen

dosering hondensupplement gewicht hond 26 kg tot 50 kg

21-35 g

1 kauwtablet

Genoeg voor 30 dagen

dosering hondensupplement gewicht hond boven 50 kg

Boven 35 kg

1½ kauwtablet 

Genoeg voor 20 dagen

Hoofdingredienten Vetalin probiotica kauwtabletten

Yarrowia Lipolytica gist

Yarrowia Lipolytica Gist

canifelox immuno rozenbottel

Rozenbottel

Alle Reviews over Vetalin probiotica kauwtabletten

5
4 reviews
4
0
0
0
0

4 beoordelingen voor Vetalin probiotica kauwtabletten

Filter verwijderen
 1. Verified owner Gejo van der Burg

  Dankjewel Suzan! Sinds is Vetalin probiotica kauwtabletten van mijn baasje krijg gaat het een stuk beter met mij! Ik vind ze trouwens heerlijk,dat helpt ook. Tot een paar weken geleden had ik steeds last van dunne ontasting.… soms gele pap soms zwarte spuitpoep. Ook moest ik regelmatig overgeven en liet ik vaak vieze stinkwinden! Ik at vaak gras en voelde me vaak belabberd en lusteloos.
  Nu is alles anders. Intussen krijg ik hypo-allergene brokken en dagelijks Vetalin probiotica. Nu ben ik een blije en vrolijke hond en ik maak drollen om een strik om te doen!!
  Lieve hondenknuffel van Cibo

 2. R van Schuren

  De probiotische kauwtabletten van Vetalin zijn een ware gamechanger voor de spijsvertering van mijn hond Luna. Na ongeveer 2 werken merk ik een duidelijk verschil. De ontlasting van mijn hond is zoveel veel beter en ze eet minder gras omdat haar darmflora waarschijnlijk weer in balans is. Ik ben erg tevreden met de resultaten en zal zeker blijven bestellen bij Vetalin. Ik vind het overigens ook fijn dat het gemaakt is door een dierenarts zelf.

 3. Thomas

  Dankzij de Vetalin Probiotica Kauwtabletten krabt en likt mijn hond niet meer aan zijn poten. Ook heb ik het idee dat zijn vacht een stuk glanzender is geworden na het geven van deze kauwtabletten. De kauwtabletten eet hij overigens op alsof het een snoepje is.

 4. Jessica

  De ontlasting van mijn hond is altijd zeer wisselvallig. Daarom ondersteun ik mijn hond (beagle) met deze probiotica kauwtabletten. Sindsdien is zijn ontlasting een stuk stabieler en beter. Ze zijn makkelijk te geven en mijn hondje vind het ook nog eens smakelijk.

  • Store manager Hondensupplementen

   Wat fijn om te lezen.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You have to be logged in to be able to add photos to your review.