Canifelox Gastro: Probiotica hond

Probiotica hond is een belangrijke toevoeging aan het normale hondenvoer. Een ontregelde spijsvertering kan zorgen voor dunne ontlasting, vieze scheten, vachtproblemen en energieverlies. Gastro hond brengt evenwicht in de maag en darmen. Jouw hond heeft wellicht probiotica nodig:

 • Als je hond last heeft van dunne ontlasting.
 • Als je hond vieze scheten laat.
 • Als je hond te dun blijft.
 • Als je hond uit zijn mond stinkt.
 • Als je hond veel verhaard en de vacht er futloos uitziet.

Wil je weten of het jouw hond ook ondersteuning kan geven neem dan vrijblijvend contact op met Suzan Whatsapp. Wil je meer weten? Ga dan naar de product beschrijving. 

(4 klantbeoordelingen)

 28,95

240 g

Bestel deze voordeelbundel met € 4,- voordeel EN gratis verzending

Product omschrijving

Een belangrijk deel van het immuunsysteem van je hond begint in de darmen. Verder zijn de darmen belangrijk voor het opnemen van voedingsstoffen. Neemt je hond voedingsstoffen niet goed op? Dan zie je dit terug in het energieniveau, vacht, ontlasting en het gewicht. Om evenwicht in de darmflora van de hond te brengen en te houden biedt probiotica hond in de vorm van Gastro uitkomst. Het is een aanvullend diervoer in de vorm van poeder om dagelijks aan de hond te voeren bij zijn normale voeding.

Yarrowia lipolytica gist, in combinatie met 4 stammen van probiotische bacteriën, vormt een uitstekende symbiotische mix die de groei van gunstige darmmicroflora bevordert. Hierdoor heeft het preparaat een positieve invloed op de verbetering van de spijsvertering en de opname van voedingsstoffen, en vermindert het ook het aantal diarreegevallen en werkt het preventief om hun optreden te voorkomen.

Mariadistel ondersteunt de bescherming van levercellen en hun regeneratie.

Zeewier is een natuurlijke bron van calcium en magnesium, die bijdragen aan een normaal energiemetabolisme en helpen bij de normale werking van spijsverteringsenzymen.

Daarnaast heeft het preparaat eigenschappen die nare geuren op de huid en in de mond neutraliseren.

Dagelijkse dosering

LICHAAMSGEWICHT (KG)

HOEVEELHEID GRAM

tot 5

1

5-10

2

10-25

4

25-50

6

Boven de 50

8

Ingrediënten

SAMENSTELLING

Yarrowia lipolytica gist, zeealgen, mariadistel.

TOEVOEGINGSMIDDEL

Probiotische bacteriën (Lactobacillus acidophilus: 4b1715, Enterococcus faecium: 4b1708, Pediococcus acidolactici: 4d1712, Lactobacillus casei: 4b1892).

Specificaties

Gewicht

0,1kg

Verpakkingsgrootte

240 gram

Vorm

Poeder

Type product

Aanvullend diervoeder voor honden

Erkenningsnummer

aPL2402002p

Gebruiksaanwijzing

Je kunt dit product dagelijks toedienen mits je de maximale hoeveelheid per dag niet overschrijdt. Voor de langere termijn kun je ook kijken of een halve dosering ook het gewenste effect geeft. Je mag altijd contact opnemen mocht je graag advies willen.

Vaak samen gekocht

 28,95
 10,25
 39,20
Voor 2 artikelen

Alle Reviews over Canifelox Gastro

4.5
4 reviews
3
0
1
0
0

4 beoordelingen voor Canifelox Gastro: Probiotica hond

Clear filters
 1. Anouk

  Ik was sceptisch over het proberen van een nieuw supplement voor mijn hond omdat ik al zoveel geprobeerd heb, maar heb toch een poging gewaagd en eerlijk gezegd, ben ik blij verrast. Bella eet vrijwel geen gras meer en naar mijn idee is haar vacht een stuk glanzender, verder heeft ze veel meer energie. Ik raad dit product dan ook aan iedere hondeneigenaar aan met honden die spijsverteringsproblemen hebben!

 2. Ingrid

  Ik heb Canifelox Gastro aangeschaft voor mijn poedel, Fifi, in de hoop haar spijsverteringsproblemen te verlichten. We hebben het product nu enkele weken gebruikt, maar ik kan helaas niet zeggen dat ik veel verschil merk. Misschien heeft het meer tijd nodig, maar tot nu toe ben ik niet overtuigd.

 3. Jeroen

  Max (onze Bordercollie) heeft eigenlijk vanaf jong af aan al problemen met zijn spijsvertering. We zijn hier meerdere keren mee naar de dierenarts geweest en hebben Max op verschillende soorten voer gezet zoals hypoallergeen voer wat wel hielp, maar in onze ogen niet genoeg. Sinds we Canifelox Gastro zijn gaan gebruiken, is er een opmerkelijke verbetering opgetreden en is zijn ontlasting over het algemeen een stuk steviger en poept hij ook makkelijker! Wij zijn dan ook zeer tevreden over Gastro.

 4. Marijke

  Mijn hond, Sam, had last van frequente dunne ontlasting en een gebrek aan energie. We hebben verschillende producten en diëten geprobeerd, maar niets leek te werken. Via google ben ik uiteindelijk bij jullie Gastro terecht gekomen en heb ik toch maar besloten om het nog een kans te geven en blij verrast lijkt het na 4 weken te werken! Sam heeft veel meer energie en zijn ontlasting ziet er een stuk beter uit. 

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You have to be logged in to be able to add photos to your review.