Samen met dierenartsen werken wij aan supplementen voor gewrichten

Mijn naam is Suzan en samen met mijn man Ralph ben ik eigenaar van hondensupplementen.nl. Samen met een team van dierenartsen en voedingsspecialisten maken wij een selectie in de beste supplementen voor gewrichten van honden. Als je persoonlijk en eerlijk advies wilt voor je hond dan ben je bij ons aan het juiste adres. 

Ik zal nooit beweren dat een supplement voor gewrichten een medische aandoening zal genezen. Simpel weg omdat dit niet kan. Daarom werk ik samen met dierenartsen aangezien medisch advies noodzakelijk blijft. Wel kan een goed supplement met glucosamine zichtbaar ondersteuning geven aan je hond. 

Ralph Eggink en Suzan Klaassens eigenaren hondensupplementen.nl

glucosamine supplementen

Welke producten wij hebben geselecteerd

  • Canifelox Mobility: Dit zijn smaakvolle kauwtabletten met een unieke samenstelling.  De resultaten van dit product zijn bovengemiddeld goed net als alle andere producten van het merk Canifelox. 
  • Woofies Hip and Joint snoepjes: Dit zijn zachte smakelijke snoepjes met een hele mooie samenstelling. De meeste honden zijn er gek op en het is gemakkelijk toe te dienen. 
  • Joint support van Vetalin: Dit zijn kauwtabletten die zijn ontwikkeld door een dierenarts waardoor ze qua samenstelling ook echt goed in elkaar zitten. 

Glucosamine geneest niet, maar is wel ondersteunend

Ik ben groot voorstander om de gewrichten van honden te ondersteunen met een gewrichtssupplement. Want het is zeker zo dat je honden hiermee helpt. Maar is het echt medisch dan is een bezoek aan een dierenarts altijd noodzakelijk. Daarom is een samenwerking met dierenartsen ook essentieel. We kunnen niet zonder elkaar.

Een supplement voor de gewrichten kan op alle leeftijd gewenst zijn. Veel mensen geven het probleem gericht. Toch is het raadzaam om de gewrichten van je hond levenslang te ondersteunen. Zo zorg je voor het behoud van soepele gewrichten. 

Herken je onder genoemde? Dan is het sowieso raadzaam om de gewrichten van je hond te ondersteunen. 

Oudere honden die moeite krijgen met bewegen

Honden die moeite hebben met opstaan

Honden die door de (achter)poten zakken

Honden die niet meer lang kunnen wandelen

glucosamine supplementen

Kom in contact met mij voor al je vragen

Sta je open voor een supplement? Dan zou ik het leuk vinden om mijn kennis over supplementen en voeding met je te delen. Door mijn samenwerking met dierenartsen en gedragsdeskundigen gaan we vast een heel eind komen
 
Je mag mij geheel vrijblijvend een WhatsApp sturen naar +31648566572