Nieuws

Volg Hondensupplementen.nl op Whatsapp kanalen en ontvang exclusieve kortingen!!

whatsapp kanaal hondensupplementen

Hondensupplementen.nl blaast een frisse wind door je WhatsApp! 🐾📲 Vanaf nu kun je ons ook volgen via WhatsApp Kanalen. Met WhatsApp Kanalen ben je altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws over onze hondensupplementen, interessante artikelen, reviews, weetjes, informatie over onze producten en de leukste tips. Alles direct geleverd in je WhatsApp.

Goed om te weten: Alleen Hondensupplementen.nl plaatst berichten op het WhatsApp kanaal!

We willen je graag geruststellen over ons WhatsApp kanaal. Alleen wij van Hondensupplementen.nl, kunnen berichten plaatsen. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over een overvloed aan berichten van andere volgers. Ons kanaal blijft overzichtelijk en vrij van spam. 

Ontvang exclusieve kortingen door ons te volgen op WhatsApp!

Niet alleen blijf je op de hoogte van het laatste nieuws, reviews, weetjes en tips over hondensupplementen, maar je krijgt ook exclusieve kortingen door ons te volgen op WhatsApp Kanalen. Deze kortingen zullen regelmatig in het kanaal te vinden zijn. Het is ons manier om dankjewel te zeggen en jou en je hond te verwennen!

Hoe kun je ons volgen?

Je voegt ons kanaal toe via deze link of scan de QR-code hieronder met je mobiel.

Hoe ontvang je updates van hondensupplementen.nl direct op je mobiel?

Ontvang updates van Hondensupplementen.nl door het belletje te selecteren rechtsboven in het kanaal. Je krijgt een melding dat ‘meldingen ingeschakeld’ zijn. Hierdoor zul je direct een melding krijgen op je mobiel als er iets op het kanaal geplaatst is.

Hoe vind je het kanaal van Hondensupplementen.nl terug?

Fijn dat je ons nu volgt! Onder ‘Updates’ in de navigatiebalk vind je ons kanaal terug.

Veel succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *