Is je hond aan het sleetje rijden?

Wanneer je hond aan het sleetje rijden is, is dit een teken van verstopte anaalklieren. Andere symptomen van verstopte anaalklieren zijn moeite met zitten, likken rondom het anale gebied en een onaangename geur. Dit is zeer onaangenaam voor je hond, het is dan ook belangrijk om hier direct iets aan te doen. In dit geval is het verstandig om je dierenarts te raadplegen en je hond te ondersteunen met een anti-anaalklieren supplement.

  • Onze supplementen zijn samen met dierenartsen ontwikkeld.
  • Natuurlijke supplementen
  • Supplementen zonder vlees
  • Smaakvolle snoepjes voor je hond
sleetje rijden hond
Onze probiotica supplementen ter ondersteuning

Voor honden die sleetje rijden

Dogsuppy Anti-anaalklieren snoepjes

 38,20
Toevoegen aan winkelwagen

Dogsuppy Anti-anaalklieren Probiotica Forte snoepjes

Dogsuppy Anti-anaalklieren _ Probiotica Forte _ 60 snoepjes

Dogsuppy Probiotica Anti- Anaalklieren wordt geleverd in handige snoepjesvorm, met een totaal van 60 snoepjes per verpakking. Deze smakelijke traktaties zijn speciaal geformuleerd om de gezondheid van de anaalklieren te ondersteunen.  Je kunt het supplement dagelijks en veilig aan je hond geven voor een langdurige tijd. 

  • 100% natuurlijk
  • Een traktatie voor je hond
  • Gemakkelijk te geven
  • Krachtige mix van probiotica

Kom in contact met mij (Suzan) voor al je vragen

Sta je open voor een supplement? Dan zou ik het leuk vinden om mijn kennis over supplementen en voeding met je te delen. Door mijn samenwerking met dierenartsen en gedragsdeskundigen gaan we vast een heel eind komen
 
Je mag mij geheel vrijblijvend een WhatsApp sturen naar +31648566572

Ralph Eggink en Suzan Klaassens eigenaren hondensupplementen.nl

Veel gestelde vragen over het sleetje rijden bij honden

Hieronder staan veel gestelde vragen over het sleetje rijden van honden. Klik op de vraag om het antwoord op de vraag te lezen.

Sleetje rijden is een gedrag waarbij een hond zich over de grond schuift met zijn achterwerk. Dit gedrag kan verschillende oorzaken hebben, maar meestal duidt dit op verstopte anaalklieren. Dit kan leiden tot ongemak bij je hond waardoor hij gaat sleetje rijden. Dit doet je hond om het ongemak te verminderen.

Zijn bepaalde rassen meer vatbaar voor problemen met de anaalklieren?
Sommige rassen lijken vatbaarder te zijn voor problemen met de anaalklieren, zoals kleine rassen en honden met een zachte stoelgang.

Een dierenarts kan de anaalklieren legen om verlichting te bieden. Het kan ook helpen om het dieet van je hond aan te passen om de consistentie van de ontlasting te verbeteren. En raden we je aan om een speciale probiotica zoals anti-anaalklieren van Dogsuppy te gebruiken om je hond zijn anaalklieren te ondersteunen. 

Hoewel het technisch mogelijk is om de anaalklieren van je hond thuis te legen, wordt dit over het algemeen afgeraden omdat het risico op letsel of infectie bestaat. Het is het beste om dit over te laten aan een professionele dierenarts.

Het is raadzaam om een dierenarts te raadplegen als je merkt dat je hond frequent sleetje rijdt, ongemak vertoont in het gebied van de anaalklieren, of andere tekenen van problemen vertoont. 

Het is niet mogelijk om iets voor 100 procent te voorkomen. Echter, door het dieet van je hond aan te passen, regelmatige lichaamsbeweging te geven en te ondersteunen met een probioticasupplement zoals Anti Anaalklieren van DogSuppy, kun je de kans op verstopte anaalklieren verminderen.