Jouw dierenwinkel in Hoogezand

We verkopen hondenvoer van Dommelsche Watermolen en bezorgen dit gratis bij jou thuis in Hoogezand en omstreken: 8 soorten hondenbrok voor een zeer scherpe prijs. Naast het hondenvoer hebben we ook nog aanvullende supplementen en snacks voor je hond.

Ken jij ons al?

We verkopen hondenvoer van Dommelsche Watermolen en bezorgen dit gratis bij jou thuis: 8 soorten hondenbrok voor een zeer scherpe prijs. We hebben na 10 jaar veel klanten in de regio die zeer tevreden zijn over het hondenvoer, onze advisering en de persoonlijke bezorgservice.

Naast het hondenvoer verkopen we aanvullende supplementen voor een rustgevend effect, maag/darmen en gewrichten en spieren. Met het hondenvoer in combinatie met de supplementen kunnen we vrijwel voor elk probleem een oplossing bieden. Wil je je hond trakteren met een lekkere snack? Ook die kun je vinden in ons assortiment.

Wij zijn GEEN standaard dierenwinkel in Hoogezand waar je elk moment van de dag binnen kunt stappen. BEHALVE op vrijdagmiddag van 13:00 uur tot 18:00 uur. MAAR… WEL zijn we ELKE DAG bereikbaar om afspraken te maken over het ophalen of bezorging van het jouw hondenvoer. Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Lees dan verder of stuur Suzan vrijblijvend een bericht met WhatsApp (0648566572).

Hondenvoer bezorgen in Hoogezand en regio

In de plaatsen Hoogezand, Sappemeer, Foxhol, Kolham en Kropswolde bezorgt Ralph elke vrijdag het hondenvoer bij jou persoonlijk thuis, gratis vanaf €50,-. Bij het plaatsen van een bestelling op onze site kun je kiezen voor de verzendoptie Bezorging op vrijdag Hoogezand, Veendam.

Dan zie je Ralph de vrijdag daarop verschijnen. Ben je niet thuis dan kun je bij je bestelling aangeven waar we het neer kunnen zetten.

Hondenvoer ophalen Hoogezand

Elke werkdag kun je jouw bestelling ophalen vanaf 16:00 uur bij ons aan aan de Kalkwijk 40 in Hoogezand. Bij het plaatsen van een bestelling op onze site kun je kiezen voor de verzendoptie afhalen, belangrijk hierbij is wel dat je bij je bestelling aangeeft op welke dag je het wilt ophalen. We zetten het dan voor je klaar in onze overkapping.

Jouw dierenwinkel in Hoogezand: elke vrijdagmiddag open

Voor de mensen die ons toch even willen treffen of de hond willen laten zien is de winkel elke vrijdagmiddag van 13:00 uur tot 18:00 uur open. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken en kunt gewoon binnenlopen. Uiteraard hanteren wij alle maatregelen die nodig zijn in het kader van Corona.

Bellen, mailen of WhatsApp

Ben je niet zo handig met al deze dingen? Dan kun je ons dagelijks bereiken via de telefoon of WhatsApp 0648566572 of via de email info@hondensupplementen.nl. Twijfel niet en neem gewoon geheel vrijblijvend contact op.

Informatie over Dommelsche Watermolen hondenvoer

De oorsprong van dit Nederlands kwaliteitsmerk ligt in het Brabantse plaatsje Dommelen. Met ruim 100 jaar ervaring weten ze precies wat goed is voor honden.

Nooit gehoord van Dommelsche Watermolen? Daarom betaal je een scherpe prijs voor een hoogwaardige hondenbrok. Er zijn namelijk geen torenhoge marketingbudgetten die jij als consument weer betaalt.

Met de 8 soorten kun je gemakkelijk een keuze maken uit de meest geschikte brok. Alle hondenbrokken van Dommelsche Watermolen (DW) zijn geëxtrudeerd wat inhoudt dat ze in een oven worden gepoft.

Deze brokken zijn goed verteerbaar en het geeft honden die snel honger hebben een verzadigd gevoel.

Brok voor volwassen hond

Heeft jouw hond geen spijsverteringsproblemen en zoek je een goedkope hondenbrok? Kies dan voor DW Krokant.

Een brok die qua samenstelling lam en rijst bevat is geschikt voor honden die snel last hebben van dunne ontlasting: DW Lam&Rijst Krokant.

Honden met een gevoelige spijsvertering en die vaak last hebben van jeuk als ze verkeerde voeding hebben gehad hebben profijt bij hypoallergeen hondenvoer. DW Lam Rijst Premium is voor deze honden zeer geschikt.

Voor honden die veel energie nodig hebben en die geen gevoelige spijsvertering hebben adviseren we DW High Energy.

Puppyvoer

Voor puppy’s en jonge honden tot 1,5 jaar biedt Dommelsche Watermolen 2 varianten:

  • DW Puppy is vooral geschikt voor kleine rassen of zeer jonge honden tot 12 weken: de puppybrokjes zijn rond en hebben een doorsnee van ca. 7 mm.
  • DW Puppy/Junior is geschikt voor middelgrote en grote rassen: deze puppybrok is vierkant en heeft een doorsnee van ca 1,1 cm.

Senior hondenvoer

Voor honden die minder energie nodig hebben en die moeite krijgen om een harde krokante brok te kauwen kan worden overgestapt op seniorvoer. Als richtlijn adviseren we om in ieder geval niet eerder over te stappen dan het negende jaar. Zo lang een hond goed kan kauwen kan ook aan oude honden het normale voer voor volwassen honden worden gevoerd in kleinere hoeveelheden (75-80%).

De historie van ons bedrijf

Ons bedrijf is sinds 2011 gevestigd aan de Kalkwijk 40 in Hoogezand onder de naam Balaiko en Paardensupplementen. Omdat we naast het hondenvoer ook supplementen verkopen door heel Nederland en Belgie hebben we de site Hondensupplementen opgericht. We hebben veel kennis van aanvullende diervoeders om de gezondheid van honden te ondersteunen. Zo kunnen we voor elke specifieke hond een optimaal voedingsadvies geven.

Heb je ook andere dieren?

Heb je kippen, een konijn of paarden en wil je dat ook graag laten bezorgen? Ga dan naar onze site paardensupplementen.nl en bestel je hondenvoer en het voer voor je andere dieren dan op www.paardensupplementen.nl.

Dierenwinkel Hoogezand

Winkelmand
Sign in

No account yet?

Vul de naam in van het product dat u zoekt.