Waar ben je naar op zoek?

Mobility: ondersteuning gewrichten hond

Zie je dat je hond moeite heeft met opstaan, moeilijk loopt en ander gedrag vertoont? Dan is dit een belangrijk signaal voor jou. Je mag mij (Suzan) altijd een WhatsApp (0648566572) sturen om samen te overleggen of dit geschikt is voor jouw hond .

€17,95

Incl. btw 21%
Op voorraad

Beschrijving

Canifelox Mobility is gebaseerd op de gistcultuur Yarrowia lipolytica en krikmeel aangevuld met Glucosamine, Chondroitine en vitamine C.

Glucosamine voor de gewrichten van honden

Samen met de andere actieve bestanddelen, waaronder vitamine C, draagt glucosamine bij aan de synthese van collageen type 1 en 2. Het collageen zorgt voor stabiliteit en elasticiteit van het kraakbeen.

MSM voor de gewrichten van honden 

Een andere stof die is toegevoegd is MSM, ofwel methylsulfonylmethaan. Dit is een natuurlijke bron van organisch gebonden zwavel.

De Yarrowia Lipolytica gist en krilmeel 

Net als alle producten van Canifelox bevat Mobility de Yarrowia Lipolytica gist. De gist bevat de mineralen calcium, fosfor, magnesium, mangaan, koper en zink. Deze stoffen spelen een belangrijk rol voor het bewegingsapparaat.

Daarbij is aan de samenstelling krilmeel toegevoegd. Kril is een doorzichtige zeediertje dat onderdeel uitmaakt van ongewervelde garnaalachtigen. De reden dat het is opgenomen in gewrichtssupplementen is dat krilmeel veel vetzuren bevat.

Mobility zowel in poeder als in tabletvorm 

Om zeker te weten dat de hond al het poeder binnenkrijgt, is het advies om het door een kleine portie voer te mengen. Voor honden van grote rassen adviseren we om de tabletten te bestellen: de dosering is dan gemakkelijker.

Gebruiksaanwijzing

De instructies voor de tabletten vind je op de tweede foto op de plek van de productafbeelding. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid is als volgt.

Lichaamsgewicht [kg]

tabletten [tabletten/dag]

poeder [gram/dag]

Tot 10

1

2

10-25

2

4

26-50

3

6

Boven 50

4

8

 

Samenstelling & ingrediënten

VERPAKKING

Afsluitbaar potje met poeder of tabletten.

SAMENSTELLING

Zie tweede productfoto
Samenstelling
Vetzuuresters verkregen uit levertraan, lijnzaadolie en bernagie-olie.
Toevoegingsmiddel
Vitamine E (tocopherol).

TYPE PRODUCT

Aanvullend diervoeder voor honden
Erkenningsnummer aPL2402002p

Reviews

4.25 stars based on $s reviews

 • Door Joanneke de Vries op 21/10/2020

  Spark is een Rottweiler van 8 jaar oud. Hij krijgt de Mobility nu dik 2 maanden en we zien zoveel vooruitgang. Spark lag altijd als een dooie mus in zijn mand omdat bewegen pijnlijk was. Nu hoeven wij maar op te staan en dan is Spark ook van de partij. Voor Spark niks anders meer!

 • Door Saskia Krans op 21/10/2020

  Max krijgt op advies van de dierenarts de Mobility. Helaas heeft hij nu een leeftijd bereikt dat het opstaan en wandelen moeilijker ging. Dit doet je als eigenaar pijn. Daarom geven we Max nu dagelijks Glucosamine om de gewrichten optimaal te ondersteunen. Gelukkig met veel succes! Max heeft weer meer plezier in het wandelen en opstaan gaan ook gemakkelijker. Wij blijven Max ondersteunen met de Mobility.

 • Door Corinne Windt op 01/09/2020

  Ons verdriet was groot toen er bij onze Guus spondylose werd geconstateerd. Hij had erg veel last van zwakte in zijn achterpoten en zakte hier veel door. Een verdrietig gezicht. Bij de dierenarts kregen we twee soorten pijnstillers en de aanbeveling voedingssupplementen te gaan gebruiken.
  Via een Rhodesian Ridgeback forum kwam ik in contact met Suzan. Zij heeft me geadviseerd in voedingssupplementen voor Guus, deze gebruiken we nu anderhalve maand. Het gaat op dit moment erg goed met Guus en hij heeft nog weinig last van zwakte in zijn poten. Toen ik de nieuwe bestelling deed kreeg ik vrijwel direct een berichtje van haar hoe het met Guus ging en of het werkte. Nou en of! Wij zijn erg blij met het resultaat en waarderen de betrokkenheid bij Guus enorm! Bedankt Suzan en hondensupplementen.nl!!

 • Door Petra Hoth op 09/07/2020

  Bij mijn hond had het helaas niet gwerkt.ik denk dat het te laat is om verbetering toe verwachten. Ik probeer nog andere Dinge om het te verbeteren

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »