Waar ben je naar op zoek?

Condition: ondersteunt de conditie en prestaties van actieve honden

Voor actieve honden en honden uitgebracht in de sport: voor snel hersnel na inspanning. Ondersteunt de prestaties en conditie van de hond en helpt het lichaam te versterken.

€12,95

Incl. btw 21%
Op voorraad

Canifelox Condition: ondersteunt de conditie en prestaties van actieve honden

Beschrijving

Voor actieve honden en honden uitgebracht in de sport: voor snel hersnel na inspanning. Ondersteunt de prestaties en conditie van de hond en helpt het lichaam te versterken.

Canifelox Condition is een aanvullend diervoeder voor honden met een speciale samenstelling van: Omega vetzuren (DHA, EPA, ALA vetzuuresters) aangevuld door vitamine A, D3 en E.

Nut Omega 3 vetzuren voor de hond

De speciaal geformuleerde samenstelling van vetzuren van Canifelox Condition zorgt voor een hoge opneembaarheid. Dit maakt het aanvullend diervoer zo effectief mogelijk en voorkomt dat de vetzuren vroegtijdig uit het lichaam van de hond worden uitgescheiden. De verhouding van de vetzuren is als volgt: 8:1 - Omega 3: Omega 6. Canifelox Condition is geschikt voor honden van elke grootte, leeftijd en ras. DHA, EPA en ALA vetzuren ondersteunen herstel en helpen om de conditie van de hond te herstellen.

Vitamines om het immuunsysteem van de hond te ondersteunen

Vitamine A, D3 en E ondersteunen het immuunsysteem, beschermen tegen oxidatieve stress en vertragen zo de veroudering van de huid van de hond. Daarnaast leveren deze vitamines een gunstige bijdrage aan de bescherming van het weefsel.

Ingrediënten

De ingrediënten en de analytische samenstelling vind je als tweede respectievelijk derde foto, op de plek van de productafbeelding.

Gebruiksaanwijzing

De instructies vind je op de tweede foto op de plek van de productafbeelding. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid is als volgt.

Lichaamsgewicht [kg]

Dosering [ml/dag]

Tot 10

2,5

11-25

5

26-50

7,5

Samenstelling & ingrediënten

VERPAKKING

Hersluitbare fles met vloeistof

SAMENSTELLING

Zie tweede productfoto
Samenstelling
Vetzuuresters verkregen uit levertraan, lijnzaadolie.
Toevoegingsmiddel
Vitamine E (tocopherol).

TYPE PRODUCT

Aanvullend diervoeder voor honden
Erkenningsnummer aPL2402002p

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Vergelijk producten
Selecteer 2 of meer producten om te vergelijken.

Klik hier om verder te winkelen..
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »