Waar ben je naar op zoek?

Calm: voor stressgevoelige honden en katten

Heb je een hond of kat met spanning? Spanning kan verschillende uitingsvormen hebben. De Calm is een natuurlijke rustgever en werkt uitstekend. Meer weten? Je mag mij (Suzan) een vrijblijvende WhatsApp 0648566572 sturen.

€24,95

Incl. btw 21%
 • Koop 2 voor €21,95 per stuk en bespaar 12%
Op voorraad

Beschrijving

Natuurlijke rustgever voor honden en katten 

Canifelox Calm is een natuurlijke rustgever voor honden en katten gebaseerd op de gistcultuur Yarrowia lipolytica aangevuld met valeriaan en tryptofaan. De Yarrowia lipolytica gist heeft unieke eigenschappen als prebiotica en is een uitstekend middel dankzij hun invloed op het spijsverteringssysteem en het centraal zenuwstelsel.

Het product heeft een natuurlijk rustgevend effect op honden en katten, zonder slaperigheid te veroorzaken. Het product wordt geadviseerd voor honden en katten met spanning. Spanning kan zich op verschillende manieren uiten. Vaak zie je het terug in;

 • Angst voor vuurwerk of onweer 
 • Overmatig blaffen of miauwen
 • Agressief gedrag naar andere honden of katten
 • Plassen in huis 
 • Moeilijk alleen kunnen zijn, verlatingsangst 
 • Dwangmatig gedrag 
 • Trillen 

Voor puppy's met verlatingsangst is deze schaap geniaal! 

Puppy's blijven soms tot lang na het verlaten van het nest en de moeder onrustig. De pup blijft op zoek naar geborgenheid. Een knuffel kan de pup helpen. Hondenknuffels.nl biedt speciale knuffels voor pups: ze simuleren het geluid van het hart van de moeder. Je zult zien dat je pup tegen de knuffel aan kruipt zoals ze dat ook bij de moeder deed.

Ingrediënten

Voedermiddel: Yarrowia lipolytica gist, Valeriana officinalis.

Nutritionele toevoegingsmiddelen: tryptofaan.

Technologische toevoegingsmiddelen: polyvinylpyrrolidon, colloïdaal silicium, magnesium stearaat, croscarmellose natrium.

Gebruiksaanwijzing

Je kunt dit product dagelijks toedienen mits je de maximale hoeveelheid per dag niet overschrijdt. Voor de langere termijn kun je ook kijken of een halve dosering ook het gewenste effect geeft. Je mag altijd contact opnemen mocht je graag advies willen. 

De normale aanbevolen dagelijkse hoeveelheid is als volgt.

Lichaamsgewicht [kg]

Hoeeveelheid [tabletten/dag]

tot 10

1

10-25

2

25-50

3

boven 50

4

Samenstelling & ingrediënten

VERPAKKING

Afsluitbaar potje met tabletten

SAMENSTELLING

Samenstelling
Yarrowia lipolytica gist, Valeriana officinalis.
Toevoegingsmiddel
Tryptofaan. Polyvinylpyrrolidon, colloïdaal silicium, magnesium stearaat, croscarmellose natrium.

TYPE PRODUCT

Aanvullend diervoeder voor honden
Erkenningsnummer aPL2402002p

Reviews

4.3 stars based on $s reviews

 • Door Lenneke Rijkens op 14/03/2021

  Heb de Calm tabletten besteld, voor onze Sientje, haar vele blaffen in de tuin, werd niet echt gewaardeerd, ze blaft nu veel minder, we zijn zeer positief.

 • Door Vermeerbergen op 06/03/2021

  Onze Hollandse Herder is erg zenuwachtig, onzeker en heeft enorme verlatingsangst. Na het lezen van alle reviews dacht ik, misschien toch wel de moeite waard om te proberen. We zijn nu een maand verder en ik moet zeggen dat er niet veel veranderd is. Ik kijk het nog een maand of 2 aan ....

 • Door Mirjam op 22/02/2021

  Na lang zoeken en al wat dingen te hebben geprobeerd zag ik deze voorbij komen op fb. Ik dacht na de recensies te lezen en hier ik ga het ook proberen. Ik dacht bestel meteen deze pillen. Nu 6 weken verder maar helaas geen verschil. Ze is nog steeds niet bereikbaar buiten als ze een andere hond tegen komt. Nee niet agressief want als ze mag snuffelen is ze helemaal blij. Maar sinds de corona lopen vele mensen om. Helaas voor mijn hond werkt dat averechts. Ze gaat zo wild te keer en dan denkt iedereen die is vals. Ik zie de blikken wel. Maar als ze wel mag snuffelen is alkes goed. Maar dat is lastig uitleggen. Dat ze niks doet. Ze wil spelen. Maar helaas is ze niet bereikbaar. Ze doet het nu met meer dingen. Ik weet niet zo goed wat te doen. Had gehoopt dat ze zou herstellen en ik dat verder kon trainen. Beetje met hulp met deze pillen. Merk dat ik het niet zo goed meer weet. Maar deze pillen werken voor mijn hond niet.

 • Door Monique wonnink op 25/11/2020

  We hebben de pillen in september besteld we zijn heel tevreden onze laika reageert hier heel goed op
  Ze is veel rustige en heel relaxed onder weg met wandelen ja heel tevreden op dit moment zo nu en dan wordt er wel wat afgeschoten met vuurwerk ze heeft de oren dan wel gespits maar gaat dan kom weer rustig bij je liggen: zo van het is hier veilig.

 • Door Monique Dijkstra op 20/11/2020

  Wij gebruiken nu al een poosje Canifelox Calm voor onze golden retriever Rosie. Rosie is 3 jaar geleden bij ons komen wonen, ze was toen 4 jaar oud en had het nodige meegemaakt. Bij onweer en vuurwerk raakte ze compleet in paniek. Ook bij plotselinge geluiden/bewegingen schrok ze verschrikkelijk. Ze was eigenlijk altijd alert, stond ook bij elk geluidje overeind. Nu we haar de Canifelox Calm geven kennen we haar bijna niet terug, ze is zo veel relaxter geworden. Wij zijn dus heel tevreden!!

 • Door Jeanine de Jong op 16/11/2020

  Thalisha ons herplaats teefje had nog steeds heel veel innerlijke onrust, nu met het gebruik van deze tabletten is ze echt superrelaxed, lekker chill. We zijn er erg blij mee hoe ze zich nu voelt. Gisteren een nieuwe bestelling geplaatst, ik zou niet zonder deze tabletten willen zitten.

 • Door [email protected] op 12/11/2020

  ik heb deze vorig maand besteld merk dat mijn hondje wel rustiger word hij is nu in deze tijd van het jaar erg angstig van wegen vuurwerk heb nu weer een pot besteld

 • Door Tanja op 24/10/2020

  Geef het mijn hond voor angst en onrust
  Maar helaas merk ik tot nu tot nog geen enkel verschil, en de pot is bijna leeg

 • Door Jolanda op 01/10/2020

  Breezer is een reutje van bijna 10 jaar, een geweldig maatje, super vriendelijk een allemansvriend.
  Met het verlaten van de kinderen uit huis ontstond er ook extreme verlatingsangst bij Breezer.
  Breezer ging zich steeds meer focussen op mij, en het werd zelfs zo erg dat er "stalk" gedrag ontstond.
  Ging zo liggen dat hij mij altijd zag, stond ik op dan Breezer ook, maakte ik een beweging dan was hij alweer alert om mij te volgen. In de nacht beneden laten ging niet meer, hij ging wolven en aan de deur krassen , zelfs zo erg dat zijn pootjes gingen bloeden. Uiteindelijk mocht hij mee naar de slaapkamer, op een kleedje langs het bed. Als ik in de nacht naar het toilet ging, stond hij op en liep mee, bewoog ik in mijn slaap , dan zat hij al rechtop om te kijken wat ik ging doen.
  Diverse medicijnen en middeltjes geprobeerd niets mocht baten en Breezer kwam niet meer tot rust en ik ook niet.
  Het ging zover door dat Breezer, als ik boodschappen ging doen, Breezer al onrustig begon te lopen, te hijgen, een paniekerige blik in zijn ogen en bij terugkomst na een half uur zijn behoefte in huis had gedaan, dit was voor beide niet aangenaam.
  Tot ik contact kwam met hondensupplementen.nl en daar de Calm op de website zag staan. Er waren goede reviews over dit supplement, en ik dacht ik ga nog één keer iets bestellen, en dat is dan ook de laatste keer want inmiddels was ik al heel wat geld kwijt aan allerlei middeltjes. Maar Breezer is het waard want zo een maatje vind ik nooit meer.
  We zijn nu circa 2 weken bezig met Calm en ik zie toch al wat resultaat, hij is rustiger niet meer constant alert , slaapt nu ook wat vaker en dieper , dit geeft hem rust. En niet alleen Breezer ook mij geeft het rust. Dus we gaan trouw door , wetende dat het voor hem misschien nog wel meer rust kan brengen , dit heeft hij zo verdiend op zijn leeftijd, en hopelijk mag hij nog lang bij ons zijn.

 • Door Ingeborg op 01/09/2020

  Op Facebook kwam ik een bericht tegen van hondensupplementen.nl. Canifelox Calm: voor stressgevoelige honden. Een natuurlijk product voor honden tegen angst, stress en druk gedrag.
  Ik heb een superlieve, maar ook supergevoelige en drukke Engelse Cocker Spaniël Ollie, van anderhalf jaar oud. Ik liep met hem tegen een aantal dingen aan. Al vanaf dat hij een kleine pup is, heeft hij een enorme hekel aan alleen zijn, dat uit zich in gestresst gedrag zoals tegen de deur springen, rond lopen en blaffen. Natuurlijk heb ik ook met hem in kleine stapjes, het alleen zijn, geoefend, maar het resultaat bleef uit.
  Daarnaast had ik een ‘slaapprobleem’. Ollie heeft ook een hekel aan de bench en op een gegeven moment, kreeg ik hem daar niet meer ontspannen in. Ik liet hem daarom los op onze slaapkamer slapen. Helaas ontstond toen het volgende probleem. Hij ging helemaal door het dolle heen als we gingen slapen. Steeds op het bed springen, veel hijgen, mij ‘lastig vallen’ door bijvoorbeeld het dekbed weg te trekken, veel hijgen en keffen. Niet gezellig dus.
  Ik ben begonnen met het geven van 2 tabletten, 2 uur voor het slapen gaan omdat dat drukke gedrag voor het slapen gaan, op dat moment het meeste ongemak opleverde. Na een week merkte ik al verschil en na twee weken is het drukke gedrag eigenlijk helemaal weg. Ik laat hem uit, we maken ons klaar om te gaan slapen, we gaan naar boven. Ollie kluift nog een paar minuten op een kauwsnack en gaat dan lekker liggen, slaakt een diepe zucht en is vertrokken. Heerlijk!
  Ook voor het alleen laten, merkte ik al verschil. Ik train elke dag met hem en houd hem dan in de gaten met een camera, zodat ik kan zien wat hij doet en als ik zie dat hij onrustig wordt, ga ik terug, voordat hij gaat blaffen en dergelijke, zodat hij succes ervaart. Tot voor kort, was door de voordeur weggaan al voldoende voor hem om onrustig te worden. ( Ollie is niet echt angstig, maar heeft er een hekel aan dat hij niet mee mag, wat voor stress zorgt.) De afgelopen week zag ik verschil. Wanneer ik weg ga, is hij rustiger en is zelfs al een aantal keren gewoon gaan liggen. De laatste keer dat we geoefend hebben, was hij zelfs 20 minuten alleen. In overleg met hondensupplementen.nl ga ik nu proberen wat voor effect het heeft als ik de tabletten 2 uur voor het oefenen met alleen laten geef. Ik ben blij met het product en het is ook fijn dat hondensupplementen met je meedenkt en snel een antwoord op je vragen heeft.

 • Door Ina Nakken op 24/08/2020

  Ik heb 2 hondjes: Balou en Binky. We zijn net verhuisd en rondom zijn honden als die van mij iets hoorden vlogen ze naar de schutting blaffen om eigen as draaien zelfs samen vechten.
  Gebruik nu 3 weken calm en ze zijn zoveel rustiger geworden dat ze soms niet eens meer reageren als de hond van de buren blaft.
  Ik zou het iedereen aanraden echt super wat een rust nu mat de calm pillen van hondensupplementen.

 • Door Sabrina op 20/08/2020

  Dit is mijn hond Yuna. Ze is een mechelse herder pup van 7 maanden oud. Ze heeft hele erge verlagingsangst in huis en buiten blafte ze naar alles en iedereen. Ze zit erg hoog in de energie en behoorlijk in der angst fase/puberfase. Ik kwam toen via Facebook op dit product en vroeg om raad. Er werd al gezegd dat er wel een inwerking tijd aan zat van 7 tot 14 dagen. Dat klopte maar nadat de 14 dagen voorbij waren zagen we duidelijk resultaat. Ik kan inmiddels even rustig even douchen zonder dat ze gaat piepen of even naar de wc zonder dat ze meteen achter me aan gaat. Ook is ze gewoon wat rustiger in der doen en laten. Ik ben dus blij met dit product en voorlopig zullen we er nog wel even mee doorgaan.

 • Door Annie op 19/08/2020

  Mijn 4,5 maand Duitse herder pup was angstig naar andere honden buiten , uitte dit door te gaan blaffen. Terwijl de honden die ze kent haar grootste vrienden zijn. Sinds het gebruik van de Calm tabletten die ik nu nog maar 4 dagen gebruik merk ik duidelijk verschil, ze is veel relaxter buiten en kijkt nu ipv te blaffen. Ik ben blij met dit product!

 • Door Annemarie op 13/07/2020

  Wij merken echt wel verschil, jack komt uit de opvang, heb hem met 7,5 weken opgehaald, te vroeg weg bij zn moeder en teveel nare ervaringen, na 1 jaar begon de ellende, vanalles gedaan en geprobeerd, ook gedragsdeskundige, angstagressie , met veel liefde en geduld 75% weggekregen, hij flipte namelijk de pan uit tegen andere honden, geen contact meer mee te krijgen, bij teveel prikkels van buitenaf gedroeg hij zich anders, onzeker, blaffen, tanden laten zijn, tis natuurlijk niet weg ,hij blaft nog steeds naar andere honden , alleen veel korter, hij hersteld veel sneller, tegenwoordig zelfs langs pony's lopen zonder aanvallend gedrag!! Ik gebruik nu 2 pillen per dag, hij.weegt 27/28 kilo dus kan er nog 1 bij doen, maar dat wil ik in de maand december doen, aangezien hij vreselijk bang voor voorwerk is.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »