Waar ben je naar op zoek?
Canifelox

Canifelox

De producten van Canifelox worden gekenmerkt door het gebruik van de Yarrowia lipolytica gistcultuur en de zeer effectieve vetzuuresters Omega 3-6-9 die samen met krilmeel zeer gunstige werking op het immuunsysteem hebben. Danzij de gepatenteerde innovatieve technologie en intensieve samenwerking met dierenartsen en voedingsspecialisten biedt Canifelox innovatieve en natuurlijke voedingsupplementen voor honden en katten. De producten van Canifelox voldoen stuk voor stuk aan de hoogste internationale standaarden qua kwaliteit en voedselveiligheid.

De eigenschappen van de gist Yarrowia lipolytica

De Yarrowia lipolytica gist is een glutenvrije eiwitbron met een uniek aminozuurprofiel die alle essentiële aminozuren voor honden en katten bevat. Daarnaast is het een waardevolle bron van vitamine B, C, D en E complexen. De mineralen en sporenelementen in de gist zijn opgeslagen in zogenoemde biocomplexen die in het spijsverteringsstelsel veel beter worden geabsorbeerd, getransporteerd en omgezet. De Yarrowia lipolytica gist bevat verschillende onverzadigde vetzuren, mannanen en glucanen, bestanddelen die een belangrijke rol spelen om het immuunsysteem sterk te houden. Ten slotte bevat de gist vele biologisch actieve stoffen zoals kynureenzuur, alpha-ketoglutoraat en citrulinemalaat. Yarrowia lipolyticais een natuurlijke, complete bron van voedingstoffen, zonder genetische modificatie.

De vetzuuresters Omega 3, 6 en 9

Een speciale formule zorgt voor de juiste verhouding tussen Omega 3 en Omega 6 vetzuren, waarbij de vorm van de vetzuuresters zorgt voor een hoge bio

Lees meer

Filters

€ 0,00
€ 25,00
Voor:
Gegarandeerd:
Aanbiedingsvorm
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »